Carnavalul IULIUS CEZAR Mamaia 2014Acest eveniment nu mai este de actualitate!

Incepe Carnavalul Mamaia 2014!

FashionTV Romania si Primaria Municipiului Constanta va invita sambata, 5 iulie, la editia speciala care va deschide seria de evenimente de anvergura pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014

Primul spectacol din Carnavalul Mamaia 2014 are loc sambata, 5 iulie, incepand cu ora 21, in Piateta Cazino din Mamaia. Acesta este locul in care, pe parcursul intregii veri, turistii sunt asteptati la super-evenimentele organizate de FashionTV Romania, in cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014.

Sambata, 5 iulie, Mamaia se va transforma in Roma antica, in fruntea ei fiind nimeni altul decat Imparatul Cezar! Primarul Constantei, Radu Mazare, regele carnavalului, va intra in rolul lui Cezar, imparatul roman, iar alaturi in spectacol ii vor fi vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu si fiul sau, Raducu Mazare, el urmand sa il interpreteze pe Brutus. Mihaela Rădulescu, care a apărut de-a lungul carierei sale în mai multe producții cinematografice, a acceptat provocarea de a intra în rolul Cleopatrei în grandiosul show-ul.

Lupte cu gladiatori si scene care vor recrea atmosfera din Egiptul Antic cu Cleopatra fac parte din show-ul pentru care se fac pregatiri intense in Mamaia. Totodata, unele dintre cele mai frumoase romance selectate de Caravana FashionTV au ajuns deja pe litoralul romanesc si le veti putea vedea in show-ul carnavalului purtand tinute impresionante. Întregul eveniment va fi o producție impresionantă, la care vor participa peste 100 de actori, circari, gladiatori, muzicieni, personalități, dar și modelele FashionTV România.

Spectaculoasele care alegorice - cel al Primăriei Constanța, pe care se va afla primarul Radu Mazăre, și ale cluburilor Le Gaga, Ego, Fratelli, Bellagio, Tan Tan, Princess, Luv, Crema și Coyote Ugly - vor defila prin Mamaia, având ca punct de pornire al defilării piciorul Telegondolei Sud, pentru a se opri la scena din Piațeta Cazino.

Carnavalul Mamaia se desfasoara in perioada 5 iulie - 23 august 2014, acesta fiind cel de-al treilea an de cand carnavalul incanta turistii de pe litoral. In 2013, spectacolul a atras un numar record de turisti - 30.000 de spectatori la editia speciala care a incheiat sezonul.

La editiile speciale de carnaval din acest an, primarul Radu Mazare va mai intra in alte doua roluri: Ramses si Stefan cel Mare.
Toate evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival 2014 - Carnaval Mamaia vor fi transmise live pe www.fpeople.ro, site-ul oficial FashionTV Romania.

Parteneri ai evenimentului: Jaguar si Range Rover prin Tiriac Auto.

Proiect sustinut de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunarii.

 

Loc desfasurare: Necunoscut. Sunati pentru detalii.

Data si ora: 5 iulie 2014 21:00 pana la 6 iulie 2014 05:00

Pret intrare: Gratuit


Piateta Cazino
Vizualizari: 4389
Comentarii: 0

Distribuie eveniment