Carnavalul NABUCCO Mamaia 2013Acest eveniment nu mai este de actualitate!

Staţiunea Mamaia a avut parte de inca un eveniment plin de stralucire si buna dispozitie, carnavalul Nabucco. Mii de turişti şi constănţeni s-au bucurat de atmosfera de sarbatoare creata de carele alegorice ale cluburilor din Mamaia, care au defilat pe faleza din statiune.
Carnavalul a debutat cu aria Corul sclavilor din opera Nabucco de Giuseppe Verdi, mixată de DJ Pascal.
Primarul Radu Mazare, initiatorul acestui eveniment, a fost costumat în regele Babilonului, Nabucodonosor al doilea. Domnul primar a defilat pe un car alegoric al unui club din staţiune, fiind insotit de cateva fete frumoase. Acesta a salutat mulţimea prezentă pe tot parcusul defilării, din dreptul Hotelului Perla şi până în Piaţeta Cazino si a rostit o scurta cuvantare, plina de invataminte:

"Istoria Babilonului, istoria Regelui Nabucodonosor ne învaţă că nimic nu este veşnic pe lumea asta. Oricâte bogăţii, oricâţi bani, oricâte funcţii am aduna, ele dispar, nu mergem cu nimic pe lumea cealaltă. Aşadar, în Mamaia, aţi venit să vă bucuraţi de viaţă, să cântaţi, să dansaţi, cu atât ne alegem din această viaţă şi cu lucrurile bune pe care le facem în faţa lui Dumnezeu. Aceasta este pilda istoriei şi nu trebuie să o uităm niciodată, bogăţiile nu ne îmbogăţesc şi sufletul".

Loc desfasurare: Necunoscut. Sunati pentru detalii.

Data si ora: 27 iulie 2013 00:00

Pret intrare: N/AVizualizari: 2778
Comentarii: 0

Distribuie eveniment