Carnavalul STEFAN cel MARE Mamaia 2014Acest eveniment nu mai este de actualitate!

Sa inceapa carnavalul! Primarul Radu Mazare a devenit Stefan cel Mare pe scena Fashiontv din Mamaia.

Dupa extraordinarul debut de la inceputul lunii iunie, cand 25.000 de turisti au luat parte la show-ul din Piata Cazino, Carnavalul Mamaia a revenit cu un nou spectacol exceptional si multe surprize speciale pentru spectatori.

Fashion Summer Festival Mamaia 2014 a continuat cu o noua editie speciala a Carnavalului Mamaia. La inceputul sezonului estival l-a interpretat pe Iulius Cezar si a avut-o alaturi pe scena pe vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, in rolul Cleopatrei. De data aceasta, primarul Radu Mazare a intrat intr-un nou rol.

Sambata, 2 august, incepand cu ora 20:30, in Piata Cazino din Mamaia, Radu Mazare a devenit domnitorul Stefan cel Mare. Carele alegorice au surprinse din nou turistii prin decorurile lor impresionante. Costume spectaculoase, o echipa unica de actori, acrobati si tinere superbe, intr-un spectacol de proportii care a transpus pe scena istoria celui mai cunoscut domnitor al Moldovei. Invitate speciale ale evenimentului au fost reputatele interprete Irina Loghin si Maria Carneci.

Evenimentul a fost transmis live pe site-ul Fashiontv – www.fpeople.ro, dar si pe vacantalamare. stirileprotv.ro (partener media).
Mamaia a devenit prima si singura statiune din Europa care ofera turistilor spectacole gratuite in intregul sezon estival prin evenimentele de anvergura organizate pe toata perioada verii de Fashiontv in cadrul Fashion Summer Festival 2014.

Proiectul Fashion Summer Festival 2014 este realizat de Fashiontv Romania in colaborare cu Primaria Municipiului Constanta si sustinut de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunarii.

Partener al evenimentului: Jaguar prin Tiriac Auto, care sprijina turismul romanesc.
Hoteluri: Palm Beach, Bavaria Blue, Hawaii, Malibu, Modern, Golden Tulip, Blue Beach, Savoy, Summer Land, Iaki, Perla, Flora, Dacia Sud, Mercur Minerva, Central, Dorna, Tomis, Voila Mamaia, Select, Complex Steaua de Mare Eforie, Dunarea, Lotus, Ovidiu.

Filmari aeriene realizate de CLABOO MEDIA

Loc desfasurare: Necunoscut. Sunati pentru detalii.

Data si ora: 2 august 2014 20:30

Pret intrare: Intrare gratuita


Adresa

Piateta Cazino
Vizualizari: 3739
Comentarii: 0

Distribuie eveniment