Carnavalul SULEIMAN MAGNIFICUL Mamaia 2013Acest eveniment nu mai este de actualitate!

Carnavalul Suleiman Magnificul a incheiat seria de evenimente care s-au desfasurat anul acesta in statiunea Mamaia. Ca de obicei, la scena amplasată în Piaţeta Cazino Mamaia, s-au adunat mii de turişti şi constănţeni.

Si de aceasta data, Radu Mazare, costumat in controversatul sultan al Imperiului Otoman, Suleiman Magnificul (Soliman I), a condus parada carelor alegorice, inconjurat de cadane. În faţa carului alegoric pe care se afla primarul au mers ieniceri şi spahii, printre cei costumaţi în soldaţi aflandu-se şi Răducu Mazăre.

Reprezentanţii cluburilor din Mamaia au oferit un spectacol celor prezenţi în Piaţeta Cazino, fie că a fost vorba despre dans, jonglerii sau minirecitalul unor vedete precum Antonia, invitată de unul din cluburi să participe la acest show. De asemenea, Radu Mazăre a premiat câteva cluburi pentru cel mai frumos car alegoric, dar şi pentru cel mai bun spectacol. Clubul Bellagio a fost recompensat cu Premiul pentru cel mai spectaculos car alegoric.

La final, primarul a tinut sa multumeasca tuturor celor implicati in realizarea spectacolelor cu urmatoarele cuvinte:
"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături şi care au pus umărul, vreau să le mulţumesc ziarişitlor, vreau să le mulţumesc patronilor de cluburi, de hoteluri, de restaurante, vreau să le mulţumesc dansatorilor, femeilor de serviciu, chelnerilor, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au ales să lucreze în Mamaia şi, bineînţeles, turiştilor care au venit în Mamaia să se bucure de o staţiune românească, de o mare frumoasă, de cluburi, de distracţie şi de carnaval. Să continue carnavalul!"

Loc desfasurare: Necunoscut. Sunati pentru detalii.

Data si ora: 22 august 2013 00:00

Pret intrare: N/AVizualizari: 2947
Comentarii: 0

Distribuie eveniment