Despre noi

CINE SUNTEM?

VideoMamaia este o platformă cu prezentări prin intermediul cărora vizitatorii își pot face o idee clară despre cea mai frumoasă stațiune de pe litoralul românesc și pot fi la curent cu toate evenimentele organizate aici.
Atlas Film - casă de producție film si VideoGuide.ro - ghidul video al României au lansat pe data de 1 Mai 2014, videomamaia.ro - ghidul stațiunii Mamaia. Compania noastra este formata din echipe specializate in imagine film, regie film, IT, marketing, vanzari. Profesionalismul ne impune sa acordam o importanta deosebita detaliilor si, de asemenea, sa situam pe primul plan relatia cu clientii si utilizatorii site-ului.

CE FACEM?

VideoMamaia prezintă filme și fotografii despre punctele de interes turistic din stațiune, punând la dispoziția vizitatorilor informații utile despre:
• evenimente
• hoteluri
• restaurante
• cluburi
• cafenele
• atracții turistice
“Cauta si descopera cele mai frumoase locuri din Mamaia!” Sub aceasta deviza s-a nascut VideoMamaia .

PENTRU CINE?

Suntem aici pentru oricine se pregateste de o calatorie, de o noua aventura.
Ne adresam celor care vor sa descopere locuri, oameni, lucruri noi.
Suntem prezenti pentru toti cei care vor sa arate si celorlalti locurile pe care le-au vizitat si de care sunt legati prin amintiri placute.

VideoMamaia a fost creat pentru ca tu sa fii la curent cu tot ce se intampla in Mamaia cu un simplu click. Astfel, primesti o imagine de ansamblu clara a statiunii, obiectivelor turistice, hotelurilor, restaurantelor, cluburilor din Mamaia.

OBIECTIV

Obiectivul nostru este sa aducem o reala contributie in dezvoltarea turismului romanesc, la nivel national si international.

IMPLICA-TE!

Participa la dezvoltarea turismului romanesc!
Parerea ta este importanta pentru noi!
, iar noi iti vom raspunde in maxim 48 de ore.