Lansarea Imnului Statiunii Mamaia 2014

Prezentare Lansarea Imnului Statiunii Mamaia 2014 pe videoguide.ro

Acest eveniment nu mai este de actualitate!

A lu' Mamaia, noul imn al celei mai populare statiuni de pe litoralul romanesc, este interpretat de Delia si Speak. Piesa este produsa de HaHaHa Production, avandu-i ca autori pe Smiley și Maxx Kissaru – muzica si Smiley, Speak, DOC și Micu Dorian - versuri.

Lansarea oficiala a imnului a avut loc in noaptea de 1 mai, in Club Bellagio din Mamaia. Imnul staţiunii Mamaiaa fost prezentat de primarul Radu Mazăre, care a tinut un foarte scurt discurs:
"Eu sunt a lu' Mamaia. Iar Mamaia nu este a mea, nu este nici măcar a Constanţei, Mamaia este a României, adică a noastră, a tututor, iar lucrul acesta o să vi-l explice cel mai bine cei care vor cânta imnul staţiunii Mamaia 2014."

De asemenea, Delia s-a declarat entuziasmata de noua piesa interpretata pe scena de la Bellagio:
"Am primit bucuroasă propunerea de a cânta noul imn al Mamaiei şi când am ascultat pentru prima oară piesa nu m-am putut opri din ţopăit şi fredonat. A fost uşor să trag voci cu Speak, îmi place mult de el ca artist şi cred că facem o pereche muzicală perfectă. Nu cred că ar fi putut ieşi o combinaţie mai bună decât asta. 'A lu' Mamaia' este melodia verii 2014."

Loc desfasurare: Club Bellagio

Data si ora: 1 mai 2014 00:00 pana la 2 mai 2014 00:00

Pret intrare: N/A


Adresa Club Bellagio

Bulevardul Mamaia, Constanța 900697, Romania
Vizualizari: 2396
Comentarii: 1

Distribuie eveniment