LIFE IN COLOR UNLEASH Plaja Loft MamaiaAcest eveniment nu mai este de actualitate!

Arată-ți adevărata culoare:
LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, în premieră în România!

Pe 12 iulie, turneul UNLEASH se dezlănțuie pe plaja Loft din Mamaia. Bilete intră în vânzare în rețeaua Eventim. 

După un an 2013 absolut fabulos, care s-a încheiat cu un festival în Miami la care 25 000 de oameni au dansat până la epuizare, LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsele din lume, s-a întors și se pregătește să revoluționeze 2014 cu turneul UNLEASH ! Oferindu-le evadarea perfectă din viața de zi cu zi, LIFE IN COLOR unește oamenii din întreaga lume într-o noapte magică. Produs de SFX (semnatarii fenomenului global Sensation) și Committee Entertainment, LIFE IN COLOR înseamnă conexiune - prin muzică, pasiune, și mai ales, culoare.

”E ca un spectacol Cirque du Soleil combinat cu seturile celor mai buni DJ internaționali, acrobații la înălțime, și cel mai important, vopsele!”, spun organizatorii despre LIFE IN COLOR. Culori fosforescente, tunuri cu vopsea (pe bază de apă, care nu afectează îmbrăcămintea sau pielea), lasere spectaculoase, artificii, o producție impresionantă, de talia Sensation, sunt ingredientele turneului UNLEASH.

“LIFE IN COLOR este un stil de viață, o cultură. Ceva care-ți permite să lași la o parte toate grijile și să fii tu însuți. Simbolizează libertatea. Nu trebuie să ții cont de etichete, de cum te îmbraci sau de cum arăți. Vrem ca fanii noștri să vină la LIFE IN COLOR și să fie ei înșiși…vrem să se dezlănțuie alături de noi” spune co-fondatorul LIC, Lukasz Tracz. Singura regulă a petrecerii (alta ca participanții să se joace frumos între ei) este de a purta alb pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate.

Începând cu data de 16 mai până în preziua concertului, bilete costă 100 lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul de 130 lei. Biletele VIP nu fac obiectul promoției și sunt disponibile la prețul de 500 lei. Biletelese pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prinrețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.
Un eveniment recomandat de MTV și PRO FM. Pentru informatii suplimentare și acreditari, vă rugăm să luați legătura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030990, aa@events.ro.

DespreLIFE IN COLOR: LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsele din lume, a început în 2006, în campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat pe sus America, poziționându-se drept un eveniment unic. Sute de mii de oameni au asistat până acum la acest show spectaculos, care îmbină muzica, artă, dans și culoare într-o singură combinație răvășitoare. Fondat de către Committee Entertainment, LIFE IN COLOR este un show realmente unic, spectaculos, inovator, la care trebuie să iei parte pentru a-l înțelege.

Loc desfasurare: Necunoscut. Sunati pentru detalii.

Data si ora: 12 iulie 2014 00:00

Pret intrare: de la 100 RON


Adresa

Plaja Loft Mamaia

Telefoane

0730 030 990

Web

Trimite e-mail

Vizualizari: 6319
Comentarii: 2

Distribuie eveniment