Reguli de confidentialitate

VideoMamaia considera confidentialitatea foarte importanta si nu divulga informatii despre clientii sau vizitatorii sai. Daca aveti intrebari pe aceasta tema nu ezitati sa ne contactati.

VideoMamaia este un motor de cautare pentru diferite locatii si foloseste filmarea video pentru a asista vizitatorii sa isi gaseasca destinatiile cele mai potrivite. VideoMamaia nu este un agent de rezervari sau agentie de turism in sine. Noi redirectionam vizitatorii spre site-urile partenerilor nostrii pentru ca acestia sa poata face rezervari. Acest fapt inseamna ca noi nu detinem informatii confidentiale despre carti de credit sau alte metode de plata on-line.

Singurele informatii pe care le colectam sunt doar cele legate de abonarea la newsletter si inscrierea la concursurile noastre, care se rezuma doar la numele si adresa dvs de e-mail. VideoMamaia nu va folosi in alte scopuri si nu va da mai departe informatiile decat cu acordul dvs. prealabil.

Din informatiile pe care le furnizati cand deveniti membru al VideoMamaia, pentru a va spune parerea, vor fi vizibile vizitatorilor doar numele de utilizator, fara adresa de e-mail.

Adresele de e-mail vor fi folosite pentru a va trimite ocazional stiri si promotii ale VideoMamaia, pentru a va oferi un serviciu in plus, tinand cont de preferintele dvs. in cautarile de pe site-ul nostru.